Foto: PHILIPPE LECOEUR / FEP / PANORAMIC/IBL PANORAMICFoto: PHILIPPE LECOEUR / FEP / PANORAMIC/IBL PANORAMIC
 Foto: PHILIPPE LECOEUR / FEP / PANORAMIC/IBL PANORAMIC
Foto: PHILIPPE LECOEUR / FEP / PANORAMIC/IBL PANORAMICFoto: PHILIPPE LECOEUR / FEP / PANORAMIC/IBL PANORAMIC
 Foto: PHILIPPE LECOEUR / FEP / PANORAMIC/IBL PANORAMIC

Mittfältaren klar för 382 miljoner kronor

Publicerad

Chelsea ser över sitt hus inför kommande Premier League-säsong.

Nu har klubben presenterat sitt senaste nyförvärv.

Den franska ligamästaren Tiemoue Bakayoko hämtas från Monaco och är klar för Chelsea.

Furstendömet Monacos fotbollslag firade stora triumfer i såväl den inhemska som europaspel den gångna säsongen - där klubben bröt PSG:s svit i Ligue 1, och gick till semifinal i Champions League.

En av nycklarna bakom klubbens framgångar stavas Tiemoue Bakayoko och den 22-åriga centrala mittfältaren anses av många vara en av de bästa unga spelarna på sin position. Tidigare i år gjorde Bakayoko också debut i det franska landslaget.

Nu står det klart att Bakayoko lämnar fransk fotboll.

Det då han i dag presenterades av Chelsea.

"Jag ser fram emot att utvecklas under Chelseas fantastiska tränare, och i samma lag som så många fantastiska spelare" säger han på Chelseas hemsida.

Londonklubben uppges betala 382 miljoner kronor för mittfältaren.

https://twitter.com/ChelseaFC/status/886251581552959490
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag