Foto: MICHAEL SOHN / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: MICHAEL SOHN / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: MICHAEL SOHN / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: MIKE EGERTON / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: MIKE EGERTON / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: MIKE EGERTON / AP TT NYHETSBYRÅN

Chelsea lägger ett nytt monsterbud på stjärnan

Publicerad

Premier League-mästarna Chelseas stjärnstriker Diego Costa uppges vara sugen på att flytta tillbaka till Atletico Madrid. Nu uppges managern Antonio Conte förbereda ett monsterbud värt 700 miljoner svenska kronor för ersättaren - Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang. 

 

Efter att ha gått bet på belgaren Romelu Lukaku, som i stället kritade på för rivalen Manchester United, har Chelsea nu ställt in siktet på nästa anfallsstjärna.

Dortmunds skarpskytt Pierre-Emerick Aubameyang, som den gångna säsongen smällde in hela 40 mål.

Enligt brittiska Daily Mirror betraktar Conte Diego Costa som förlorad, och ses som desperat i sin jakt på att fylla luckan efter den spanska brassen. 

Kan dra i gång en värvningskarusell 

Problemet i sin tur är att Atletico Madrid för närvarande lyder under ett transferembargo, vilket skulle göra att Costa vid en eventuell affär inte får spela förrän i januari.

SportExpressen har tidigare rapporterat att Dortmund i sin tur vill ersätta Aubameyang med en annan Premier League-anfallare - nämligen Arsenals fransman Olivier Giroud.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag