Carraco i duell med Albin Ekdal och Martin Olsson när Belgien mötte Sverige i EM 2016. Foto: BELGA / STELLA PICTURES BELGACarraco i duell med Albin Ekdal och Martin Olsson när Belgien mötte Sverige i EM 2016. Foto: BELGA / STELLA PICTURES BELGA
Carraco i duell med Albin Ekdal och Martin Olsson när Belgien mötte Sverige i EM 2016.  Foto: BELGA / STELLA PICTURES BELGA
Foto: DANIEL MALMBERG / DANIEL MALMBERG/IBL IBL/ALL OVER PRESSFoto: DANIEL MALMBERG / DANIEL MALMBERG/IBL IBL/ALL OVER PRESS
 Foto: DANIEL MALMBERG / DANIEL MALMBERG/IBL IBL/ALL OVER PRESS
Diego Costa lämnar Chelsea. Foto: JOHN POTTS / JOHN POTTS / PRO SPORTS IMAGES L DPPI AGENCE DE PRDiego Costa lämnar Chelsea. Foto: JOHN POTTS / JOHN POTTS / PRO SPORTS IMAGES L DPPI AGENCE DE PR
Diego Costa lämnar Chelsea. Foto: JOHN POTTS / JOHN POTTS / PRO SPORTS IMAGES L DPPI AGENCE DE PR

Chelsea erbjuder Atletico- stjärnan ett femårskontrakt

Publicerad

RYKTE: Antonio Conte har hittat Diego Costas ersättare - i Atletico Madrid

Diego Costa ser med största sannolikhet ut att ha gjort sitt i Chelsea. Speciellt efter den här virala filmen. Nu ser i stället en comeback i Atletico Madrid ut att vara mest aktuellt ut för spanjorbrassen.

Men redan nu har Chelsea hittat en ersättare. Enligt spanska Don Balon är Antonio Conte redo att förhandla med Atletico om ett "byte".
Stortränaren är sugen på att ta in belgiske superskottet Yannick Carrasco och ska erbjuda honom ett femårskontrakt enligt uppgifter.
Nu är det upp till Diego Simeone att övertala 23-åringen som gjorde 14 mål förra säsongen att stanna.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag