Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bundesligas poängkung är på väg till Liverpool

UPPGIFT: Enligt tyska tidningen Bild så är Bundesligas poängkung, Leipzigs Timo Werner på väg till Liverpool. Enligt tidningen så har Werner en klausul i hans kontrakt som möjliggör en flytt till ”reapriset” 600 miljoner kronor i sommar, något som har dragit till sig intresse från flera storklubbar. Men enligt tidningen så ska Liverpool, tack vare tränaren Jürgen Klopp leda racet.  Bild skriver: 

”Liverpool FC är i en bra position i transferspelet! Enligt uppgifter till BILD och SportBILD, så har Jürgen Klopp Werner på kroken.”

Spelaren själv har tidigare hyllat just Premier League, vilket har fått spekulationerna om att det är till England han ska, att tillta. 

Werner har hittills den här säsongen stått för 20 mål och sex assister på 21 matcher, och jagas närmast av Robert Lewandowski och Jadon Sancho, som båda gjort 25 poäng. 

Foto: HARTMUT BOESENER VIA WWW.IMAGO-IMAGES.D / IMAGO IMAGES/HARTMUT BÖSENER WWW.IMAGO-IMAGES.DE