Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Budkriget: ”Kommer bli ett bakslag för Real”

Foto: REVIERFOTO / STELLA PICTURES/DDP IMAGES REVIERFOTO
Foto: ALBERTO LINGRIA / REUTERS BILDBYRÅN

Ett budkrig är att vänta i sommar. 

Enligt AS kommer Chelsea slåss med Real Madrid om att värva Erling Braut Haaland, 20. 

Londonklubbens ägare, Roman Abramovich, har förberett ett bud på en miljard kronor för anfallaren. 

Dortmunds stjärnanfallare pangar in mål match in och match ut. Det spelar ingen roll om det är Bundesliga eller Champions League. Erling Braut Haaland ska bara göra mål. 

Sedan han slog igenom har anfallaren kopplats ihop med mängder av klubbar –gigantiska klubbar. Haalands agent, Mino Raiola, sa i en intervju under veckan: 

– Det finn få lag som har råd med Haaland. 

”Kommer bli ett stort bakslag för Real Madrid”

Nu rapporterar spanska tidningen AS, som hänvisar till tyska Bild, att Real Madrid och Chelsea kommer att ha ett budkrig i sommar. 

Chelseas ägare Roman Abramovich uppges ha tröttnat på att klubben inte har vunnit Premier League sedan 2017 och vill således förstärka laget. Detta trots att de, så sent som i somras, spenderade hisnande belopp på spelarvärvningar. 

Enligt AS förbereder Abramovich ett bud på strax över en miljard kronor för att köpa loss Erling Braut Haaland från Borussia Dortmund redan den här sommaren. 

”Det kommer bli ett stort bakslag för Real Madrid, som har följt Haaland noggrant de senaste månaderna”, skriver AS.