Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bud på AIK-stjärnan – kan lämna i sommar

Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN
Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES

Alexander Milosevic kan lämna AIK redan i sommar. 

Enligt SportExpressens uppgifter har han bud från en utländsk klubb som han just nu fundera över om han ska tacka ja till. 

Samtidigt har han sagt nej till spanska Las Palmas.

Alexander Milosevic valde att vända hem till AIK inför den här säsongen efter utlandsäventyr i såväl tyska Bundesliga som i Turkiet. AIK skrev ett kontrakt med mittbacken säsongen ut med löfte om att han skulle få kunna lämna klubben för en mindre övergångssumma om ett bud från en utländsk klubb dök upp. 

Enligt SportExpressens uppgifter har Milosevic nu fått två bud. Ett från spanska Las Palmas, som han tackat nej till, och ett från en toppklubb i en liga strax under Europas fem största.

AIK intresserade av Erik Johansson

Mittbacken funderar just nu om han ska tacka ja eller nej och ett beslut kan dröja ett par veckor. AIK har varit medvetna om situationen att han skulle kunna försvinna och har bland annat hört sig för angående en värvning av FC Köpenhamns Erik Johansson.

Dessutom pågår förhandlingar med Panos Dimtraidis som kan återvända till klubben. 

AIK är också nära att landa en värvning av landslagets mittfältare Sebastian Larsson och ser också ut att sälja Anton Saletros till ryska FC Rostov. Där pågår slutförhandlingar mellan parterna.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!