Foto: LINNEA RHEBORG / BILDBYRÅNFoto: LINNEA RHEBORG / BILDBYRÅN
 Foto: LINNEA RHEBORG / BILDBYRÅN
Foto: ERWIN SPEK / PROSHOTS BILDBYRÅNFoto: ERWIN SPEK / PROSHOTS BILDBYRÅN
 Foto: ERWIN SPEK / PROSHOTS BILDBYRÅN

Svenska stjärnan vägrade att ställa upp på lagfotot

Publicerad

Sam Larsson vill lämna holländska Heerenveen. Nu gör svensken allt han kan för att lämna.

När Heerenveens spelartrupp samlades för lagfotograferingen - vägrade Larsson att vara med.

– Han ville inte vara med, säger tränaren Jürgen Streppel.

Sam Larsson har deklarerat att han vill lämna Heerneveen för ett nytt äventyr. Svenskens ambition är att flytta till en större klubb och det har redan ryktats om både italienska Fiorentina och Celta Vigo i Spanien.

Men Heerenveen är inte helt lätta att ha att göra med. Den holländska klubben har nobbat alla bud på Larsson och uppges kräva upp emot 70 miljoner kronor för att släppa svensken i sommar.

Nu gör Sam Larsson allt han kan för att få till en flytt. Fox Sports-journalisten Pascal Kamperman rapporterar att Larsson vägrat delta vid klubbens årliga lagfotografering. 

– Han ville inte vara med, säger tränaren Jürgen Streppel enligt Kamperman.

https://twitter.com/PascalKamperman/status/886930258343100417
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag