Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Beslutet som ger Real hopp att få stjärnorna

Thomas Tuchel.Foto: FEDERICO PESTELLINI / IMAGO IMAGES / PANORAMIC WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Foto: CHARLES PLATIAU / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: AGENCE NICE PRESSE / ICON SPORT BILDBYRÅN
Foto: DAVE WINTER / ICON SPORT BILDBYRÅN

Real Madrid ser gärna att antingen Kylian Mbappé eller Neymar kommer till Spanien i sommar.

Och en avgörande utveckling i maktkampen i PSG har gett Real nytt hopp. 

PSG-tränaren Thomas Tuchel skapade viss uppståndelse förra veckan när han plötsligt öppnade för att hans lag kan gå in i nästa säsong utan sina två största stjärnor: Neymar och Kylian Mbappé. 

– Sån är fotbollen, men om du frågar mig som tränare, så vill jag ha dem här nästa säsong, men om det inte blir så, så kommer vi att hitta en lösning, säger Tuchel enligt sajten Football Espana.  

Kort därpå kom en konkret nyhet ur PSG-lägret. Tuchel har skrivit på en kontraktsförlängning och ska, enligt avtalet, basa över laget fram till minst 2021. 

Reals hopp i jakten på PSG-duon

Ett glädjebesked – för Real Madrid. Så tolkar i alla fall spanska AS saken.

”PSG verkar ha skickat ett väldigt tydligt budskap: de stärker tränarens status på bekostnad av de två primadonnorna – trots att de kanske lämnar Paris. Real Madrids hopp om att få Neymar eller Mbappé till Bernabeu har fått en rejäl skjuts”, skriver AS. 

Ansedda France Football har tidigare skrivit att Real är redo att betala tre miljarder kronor för att få loss Mbappé i sommar. Samme Mbappé har tidigare under våren antytt att han kan komma att lämna Frankrike inom kort. 

– Det kanske är dags att ta an ett större ansvar. I PSG eller någon annanstans med ett nytt projekt, sa Mbappé.