Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Beskedet som kan förhala Uniteds köp

UPPGIFTER: Manchester Uniteds planerade jättevärvning av Bruno Fernandes kan ha stött på patrull.

Enligt The Mirror hade United tänkt inkludera försvarsspelaren Marcos Rojo i affären för att få ner priset på portugisen. Fernandes nuvarande klubb Sporting vill ha 615 miljoner kronor för mittfältaren, och ytterligare 184 miljoner kronor i framtida utbetalningar. United hade hoppats på att skicka Marcos Rojo till Lissabon för att få ner priset.

Sporting ska inledningsvis ha tvekat inför Rojos höga löneanspråk – och nu har Istanbul-klubben Fenerbahce börjat höra sig för om den argentinske backen. Om ”Fener” köper loss Rojo förlorar United därmed chansen att få ner priset på den målfarlige mittfältaren Fernandes.

The Mirror skriver att Uniteds sportchef Ed Woodward och Sporting-presidenten Frederico Varandas träffades i Manchester i fredags för att förhandla, så vi har nog inte hört det sista i den här transfersagan.

Ladda ner appen gratis här – få sportnyheter på bästa sätt! 

Vill du ha mer sport i ditt flöde? Följ SportExpressen på Instagram! 

Bruno Fernandes.Foto: GLOBAL MEDIA GROUP / GLOBAL MEDIA GROUP/SIPA USA SIPA USA