Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bayerns vändning - här är Lewandowskis prislapp

Foto: MICHAEL PROBST / AP TT NYHETSBYRÅN

Robert Lewandowskis tid i Bayern München kan vara på väg mot ett slut. 

Nu uppges de tyska mästarna överväga en försäljning och satt en prislapp på sin anfallare, det skriver Bild. 

Robert Lewandowski har kontrakt med FC Bayern München även över nästa säsong. 

Den polske skyttekungen har dock varit tydlig med sin önskan att säkra upp sin framtid längre än så och velat få till en förlängning med klubben redan nu i sommar. 

Annars önskar anfallaren att lämna klubben. 

Lewandowskis prislapp

Bayern München har dock suttit lugnt i båten och några förhandlingar mellan parterna pågår inte då Lewandowski fortsatt är under kontrakt. 

Samtidigt har klubben inte heller velat sälja anfallaren. 

Nu uppger Bild att Bayern har ändrat sig. Polackens frustration över kontraktssituationen här märkts av i omklädningsrummet och således överväger klubben nu att gå med på en försäljning redan i sommar. Enligt tidningen kräver klubben den i sammanhanget blygsamma summan på mellan 360 och 420 miljoner kronor.

Vidare skriver tidningen att FC Barcelona, som tidigare visat intresse för, spelaren kan tänka sig att tillmötesgå Bayerns krav och värva skyttekungen. 

I våras rapporterade spanska Sport att polacken var överens med den katalanska klubben om villkoren för ett kontrakt. 

Robert Lewandowski kom till FC Bayern München från Borussia Dortmund år 2014. Under sin tid i klubben har han noterats för hela 343 mål på 373 framträdanden. Han har även hjälpt laget till åtta ligatitlar och en titel i Champions League.