Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Skulle bli problem om jag sa något nu”

Foto: MICHAEL PROBST / AP TT NYHETSBYRÅN

UPPGIFTER: Leroy Sané ryktades intensivt till Bayern München under sommaren. Den 23-årige tysken sades bland annat ha bestämt sig för en övergång till klubben i början av augusti men sommaren slutade i stället med en skada och han blev kvar i Manchester City.

Sané drog av korsbandet och blev därmed borta en längre tid. Trots det så har ryktena fortsatt om att Bayern München vill värva honom. Klubbens ordförande Karl-Heinz Rummenigge vill däremot inte kommentera uppgifterna enligt fotbollssajten Goal.

– Om jag sa något om Sané skulle det bli problem. Och framför allt så skulle priset inte gå ner, säger Rummenigge.

Bayern München har inlett Bundesliga oväntat svagt. Laget återfinns först på fjärde plats i tabellen efter tretton omgångar och gjorde sig av med tränaren Niko Kovac i början av november. Klubben letar efter en ersättare till honom och under tiden leds laget av den assisterande tränaren Hansi Flick.