Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Skrällen: Chupo-Moting klar för Bayern

KLART: Eric Maxim Choupo-Motings, 31, karriär har inte sett ut som en karriär brukar göra efter att ha floppat i Stoke. Tysken fick efter sejouren i England förtroendet i Frankrike och PSG. Där blev Choupo-Moting matchhjälte i Champions Legue-kvartsfinalen mot Atalanta då han avgjorde matchen i den 93 minuten. 

Nu är anfallaren klar för Regerande Champions League mästarna FC Bayern München. Klubben bekräftar att Choupo-Moting har skrivit på ett ettårskontrakt med klubben och ansluter som bosman. 

– Jag är glad att vi kunde signa Eric, han ger vår trupp djup i anfallsspelet som vi behöver, säger Bayerns sportchef Hasan Salihamidzic, till Bayerns hemsida. 

Choupo-Moting har tidigare representerat bland annat Schalke 04, Hamburg, Nürnberg och Mainz i Tyskland.

Häng med på SportExpressen under hela Deadline Day. Mellan 12-23 och på måndagen så rapporterar SportExpressen löpande under hela den avslutande dagen på transferfönstret. 

HUGO HÖGLUND


Foto: ANTHONY BIBARD VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/PANORAMIC WWW.IMAGO-IMAGES.DE
https://twitter.com/FCBayernEN/status/1313119740886421504?s=20