Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nobbar – då är han favorit att ta över

UPPGIFTER: SportExpressen skrev i går om Bayern Münchens tränarjakt - med fyra namn på tapeten. Nu har toppkandidaten Ralf Rangnick tackat nej och då blossar Arsène Wenger upp som den troligaste ersättaren till Niko Kovac.

Enligt Bild är den före detta Arsenal-tränaren nu klar favorit att ta över Bayern München. Den 70-årige fransmannen ska också vara sugen på att åta sig ett nytt tränaruppdrag. Det har ändå gått 1,5 år sedan han tackade för sig i Arsenal.

Enligt Get French Football är anledningen till att Wenger inte anmält sitt intresse för något klubbuppdrag sedan dess ytterst privata. Han har valt att prioritera sin broder och syster som båda har hälsoproblem.

Förhandlingar med Arsène Wenger kan inledas redan senare denna vecka, och det ska då handla om ett kontrakt säsongen ut.

Nobbande Ralf Rangnick är just nu sportchef för Red Bulls fotbollssatsning, där Leipzig och Salzburg sticker ut som de främsta klubbarna. Ett uppdrag han verkar trivas med.

– Ralf Rangnick är inte tillgäng, hälsar hans agent Marc Kosicke till Bild.

– Vi tror att det Ralf Rangnick kan bidra med inte är det som Bayern för tillfället letar efter. Därför finns det ingen som helst anledning till att inleda några förhandlingar.

https://twitter.com/cfbayern/status/1192008402106490880?s=20