Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vändningen: Suarez kan tvinga sig kvar

UPPGIFTER: Luis Suarez är Barcelonas tredje bästa målskytt genom tiderna men är just nu inte en del av Ronald Koemans framtidsplaner. Uruguayanen har hittills fått följa laget från läktaren och kopplats ihop med en flytt till Juventus och med Atletico Madrid.

Barcelonabaserade Sport skriver nu att uruguayanen är inställd på att göra sin sista tid i klubben så bra som möjligt. Suarez kommer att vara professionell, träna hårt och intensivt – redo ifall Koeman skulle behöva hans tjänster. Barçatränaren ska å andra sidan vara beredd att låta Suarez se hela säsongen från läktaren och träna vid sidan av laget. 

Enligt Sport vill Barcelona att Suarez bryter sitt kontrakt och lämnar klubben. Suarez, som har ett år kvar på sitt kontrakt, har däremot inte några sådana tankar. För att bli av med Suarez är Barça nu tvungna att antingen köpa ut honom eller komma överens med en klubb om en övergångssumma.   

HUGO HÖGLUND 

Luis Suarez kan få följa säsongen från läktarenFoto: HASSAN AMMAR / AP TT NYHETSBYRÅN