Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgift: Barça nobbar Neymar för superlöftet

UPPGIFTER: Barcelona sålde Neymar till Paris Saint-Germain sommaren 2017 men har efter det försökt värva tillbaka honom.

Nu skriver sajten tribuna.com att klubben kan lägga ner planerna på att försöka få tillbaka brasilianaren till Camp Nou.

Den största anledningen är att Neymar i sådana fall skulle stoppa utvecklingen för det nya stjärnskottet Ansu Fati. Fati har gjort två mål och en assist i La Liga innan han ens fyllt 16 år och är allra bäst som vänsterytter, en position som Neymar också föredrar. 

Dessutom ska Neymars skadeproblem få klubben att tveka. 27-åringen har dragits med skador hela tiden sedan han lämnade Barcelona och har dessutom precis skadat sig och blir borta under en månad.

Vidare skriver sajten att det kan vara ett riskabelt politiskt drag att värva Neymar eftersom Barcelona ska välja en ny president i januari 2021. En värvning av Neymar skulle vara riskabel för den nuvarande ledningen eftersom inte alla i klubben vill ha honom tillbaka.

NeymarFoto: MICHEL EULER / AP TT NYHETSBYRÅN