Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Umtiti i tårar efter mötet med Barça

Foto: BAGU BLANCO/BPI/REX / BAGU BLANCO/BPI/REX REX
Foto: ALEJANDRO GARCíA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Samuel Umtiti har under sommaren ryktats vara på väg bort från Barcelona – men fick till slut trots allt stanna kvar i klubben. 

Enligt uppgifter till Mundo Deportivo kom vändningen under ett känslosamt möte i mitten av augusti.

Samuel Umtiti var en av guldhjältarna för Frankrike i VM 2018. Sedan dess har han dock dragits med stora skadeproblem och 27-åringen har under en längre tid rapporterats vara på väg att lämna Barcelona.

Umtiti blev dock kvar i klubben även efter att transferfönstret stängt. Nu uppger Mundo Deportivo att vändningen kom under ett möte mellan Umtiti och Barcelona-presidenten Joan Laporta i mitten av augusti.

Inledningen av mötet beskrivs som ”spänd”. Det ska dock sedan ha släppt efter att Umtiti beskrivit syn på tiden i klubben, där han menade att han inte fått rätt behandling för de knäproblem som han dragits med de senaste åren och att Barcelona på grund av detta ”utsatt honom för risk”. 

Laporta uppges då ha erkänt att Umtiti inte fått den omsorg han förtjänat av klubben och att han förtjänar en andra chans – något som fick Umtiti att bryta ihop i tårar. Laporta ska då ha kramat om spelaren.