Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Storvärvningen kan nu lämna Barcelona

UPPGIFTER: Barcelonas miljardvärvning från sommaren 2017 Ousmane Dembélé fortsätter att vara otursförföljd och drabbades nyligen av en bristning i baksida lår som förväntas hålla honom borta i ungefär tio veckor. 

Nu skriver den spanska tidningen ElDesmarque att Dembélé har åkt till Qatar för att få behandling eftersom han vet att han inte kommer vara kvar i Barcelona nästa säsong och vill avsluta sin tid i laget på bästa sätt.

Tidningen skriver även att både spelarens agent Moussa Sissoko och Barcelona börjat utforska vilka alternativ som är bäst för Dembélé. Sissoko ska dessutom ha hamnat i bråk med klubben eftersom han redan haft möten Paris Saint-Germain, Chelsea och Manchester City om Dembélé, något som klubben inte gillat.

Dembélés kontrakt med Barcelona sträcker sig fram till sommaren 2022. Han har gjort ett mål på nio matcher den här säsongen.

Foto: EMILIO MORENATTI / AP TT NYHETSBYRÅN