Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Paniksäljer för att ha råd att värva

Foto: THIERRY BRETON VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/PANORAMIC WWW.IMAGO-IMAGES.DE

UPPGIFTER: Det här är beskedet inga Barçafans – eller Unitedfans heller för den delen – hoppades på. Ousmane Dembélés övergång från Barcelona till United ser ut att ha spruckit. I vanlig ordning är det transferjournalisten Fabrizio Romano som rapporterar kring övergången. Enligt honom har Barça tillmötesgått Uniteds krav på att låna ut spelaren men krävt att Dembélé då förlänger sitt kontrakt – vilket fick affären att spricka. 

Barcelona måste alltjämt sälja spelare för att få lov att värva in Memphis Depay från Lyon och klubben kommer nu att gå all-in på att sälja backen Rafinha Alcantara, 27, för att göra plats till Depay. 

Spännande timmar återstår för alla Barçafans. 

Häng med på SportExpressen under hela Deadline Day. Mellan 12-23 och på måndagen så rapporterar SportExpressen löpande under hela den avslutande dagen på transferfönstret. 

HUGO HÖGLUND

Foto: KIRCHNER/NEUNDORF VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/KIRCHNER-MEDIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE