Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nobbar monsterdeal – för att få till Barça-flytt

UPPGIFT: Trots coronakrisens påverkan på transfermarknaden fortsätter Neymars eventuella återkomst till Barcelona att skapa rubriker.

Mundo Deportivo skriver nu att 28-åringen, vars kontrakt går ut 2022, nobbat en förlängning med PSG värd 100 miljoner euro. ”Neymar satsar allt på Barcelona” skriver tidningen på sin förstasida. På grund av osäkerheten med den rådande ekonomiska situationen uppges Neymar vara beredd att acceptera ett kontrakt från Barcelona värt halva PSG:s erbjudande för att få till en flytt.

Neymar lämnade Barcelona 2017 efter fyra säsonger i klubben. Då Neymar nu gjort tre säsonger i PSG och inte skrivit på någon förlängning kan det bli aktuellt att Fifa kliver in och fastställa en prislapp skriver Mundo Deportivo. Men för att det ska bli aktuellt krävs det att spelaren själv meddelat sin klubb att han vill lämna – och Neymar vill då vara helt säker på att Barcelona tänker genomföra affären.

Mundo Deportivos förstasida.
Neymar
Foto: PHILIPPE LECOEUR / IMAGO IMAGES / PANORAMIC WWW.IMAGO-IMAGES.DE