Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lyon bekräftar: Depay överens med Barça

UPPGIFTER: Memphis Depay har varit Ronald Koemans förstaval när det kommer till anfallsvärvningar i sommar. När transferfönstret nu går in på sin sista dag är fransmannen nu överens med Barcelona om ett kontrakt, det skriver bland annat transferjournalisten Fabrizio Romano.  

Under söndagskvällen bekräftade också Lyon sportchef Juninho att Depay kan komma att lämna för Barça.

– Han är överens med Barça. Han kanske kommer att lämna i morgon men det är inte säkert, sa Juninho till Telefoot under söndagen rapporterar Goal.  

Romano skriver även att Lyon är villiga att acceptera ett bud på 260 miljoner kronor plus bonusar. En förutsättning för att affären ska gå i lås är att Barcelona lyckas göra sig av med Ousmane Dembélé under dagen. Barça för samtal med Manchester United gällande en övergång för Dembélé. 

Häng med på SportExpressen under hela Deadline Day. Mellan 12-23 och på måndag så rapporterar SportExpressen löpande under hela den avslutande dagen på transferfönstret. 

HUGO HÖGLUND


Foto: THIERRY BRETON VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/PANORAMIC WWW.IMAGO-IMAGES.DE