Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Klubbarna förhandlar – kan byta två spelare

Foto: PRESSINPHOTO / PRESSINPHOTO/SIPA USA SIPA USA
Ivan Rakitic kan vara på väg till Juventus.Foto: MANU FERNANDEZ / AP TT NYHETSBYRÅN
... och Federico Bernardeschi kan gå åt andra hållet.Foto: FABIO FERRARI / AP TT NYHETSBYRÅN

UPPGIFTER: Barcelona och Juventus förhandlar om att ett spelarbyte där Ivan Rakitic placeras i Turin-klubben och Federico Bernardeschi ska gå i den andra riktningen.

Bytet uppgavs vara på gång redan i somras och enligt samstämmiga uppgifter i Italien och Spanien kan det återigen vara på väg att bli verklighet. 

Den italienske silly season-gurun Gianluca Di Marzio skriver att förutsättningarna nu har ändrats och att parterna därför förhandlar igen.

”Förhandlingarna lyckades inte i somras på grund av den höga transfersumman som Barcelona begärde. Parterna pratar nu för att se om de har möjlighet att komma överens om en deal. De försöker igen, men med nya förutsättningar”, skriver di Marzio på sin hemsida.

Ivan Rakitic fick snålt om speltid från Ernesto Valverde under den första halvan av säsongen och har bara startat sex matcher i La Liga. Federico Bernardeschi har startat nio matcher för Juventus i Serie A den här säsongen. Han står också noterad för ett mål på fyra matcher i Champions League.

https://twitter.com/DiMarzio/status/1218305767637508096