Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Barcelonas plan – för att snuva Man United

UPPGIFTER: Barcelonas plan för att knyta till sig den 21-årige anfallaren Dani Olmo är att komma med ett snabbt bud på över 400 miljoner kronor, enligt Mundo Deportivo.

Som en del av planen för att övertyga Dinamo Zagreb om att sälja till just dem ska Barcelona också vara villiga att låta Olmo spela klart säsongen hos Dinamo Zagreb, vilket den kroatiska klubben sägs sätta ett högt värde i.

Dani Olmo har tidigare följts av Manchester United och klubben ska enligt den kroatiska tidningen Sportske Novosti ha misslyckats med att värva honom i somras.

Olmo spelade tidigare i Barcelonas ungdomsakademi men tog den långa vägen till toppfotbollen via en flytt till Kroatien och Dinamo Zagreb som 16-åring. 

Olmo har hittills gjort tre mål och tre assist i den kroatiska högstaligan den här säsongen, samt två mål och en assist under Dinamo Zagrebs sex gruppspelsmatcher i Champions League. Han gjorde också mål när han debuterade i det spanska landslaget i EM-kvalet mot Malta i november.

https://www.instagram.com/p/B4nGXFeq1O_/?hl=sv