Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Barcelonas önskelista – med fyra stjärnnamn

Barcelona jagar Luis Suarez långsiktiga ersättare. Enligt Mundo Deportivo består önskelistan av fyra namn – och det är inte vilka namn som helst.

Tottenhams Harry Kane, Manchester Uniteds Marcus Rashford, PSG:s Kylian Mbappé samt Inters Lautaro Martínez är anfallarna som Barcelona ställt in siktet på. Luis Suarez har inlett säsongen med fyra mål på sex La Liga-matcher och två mål på två CL-matcher – men eftersom han fyller 33 år i januari skriver Mundo deportivo att ”klubben är helt inställda på att nästa stora investering blir en anfallare som kan spela centralt”.

Luis Suarez insatser kommer att avgöra om Barcelona försöker göra värvningen redan i sommar eller om den skjuts upp till 2021. Suarez kontrakt med Barcelona går ut i juni 2021.

Liverpools Roberto Firmino sägs också ha blickarna på sig från spanska storklubben men där uppges Barça ha accepterat att en övergång i dagsläget är orealistisk.

TV: Se ny avsnittet av Sportklubben

Luis SuarezFoto: JOAN MONFORT / AP TT NYHETSBYRÅN