Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Barcelonas deal kring 19-åriga anfallslöftet

UPPGIFTER: Barcelona har kommit överens med Sao Paolo kring 19-årige Gustavo Maio, något som den brasilianska klubbens klubbdirektör Alexandre Passaro bekräftar för ESPN.  Barcelona betalar i första läget 1 miljoner euro, drygt 11 miljoner kronor, och ska betala ytterligare 4 miljoner euro i slutet av juni för att slutföra affären uppger sajten.

19-åringen imponerade under en juniorturnering kring nyår, enligt AS gjorde han tre mål på sex matcher och var en av turnerningens bästa spelare. Han har nu tagit en plats i Sao Paolos a-lag och väntades göra debut där de närmsta veckorna om inte ligan hade stoppats. Anfallstalangen har meriter från brasilianska U16- och U17-landslaget.

”Hans påskrift, när den bekräftas i sommar, visar på Barcelonas aggressiva strävan efter de bästa talangerna världen över”, skriver ESPN.

Barcelona har sedan tidigare gjort klart med Bragas 20-årige ytter Trincão, Palmeiras 22-åriga innermittfältare Matheus Fernandes samt 17-åriga offensiva mittfältaren Pedri från Las Palmas. 

 

 

 

​Francisco Trincão ansluter till Barcelona nästa säsong för drygt 300 miljoner kronor.Foto: DAVID KLEIN / REUTERS BILDBYRÅN