Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Barcelona känner sig ”lurade” av Neymar

UPPGIFTER: I helgen blev det officiellt att Neymar stannar i PSG. Nytt fyraårskontrakt påskrivet, vilket ger brassen dryga 1,2 miljarder kronor fram till 2025.

Nu rapporterar spanska RAC, vilket tidningen Mundo Deportivo hänvisar till, att Barcelona inte är nöjda med Neymars beteende. Mundo Deportivo skriver att Barça känner sig utnyttjade.

Anledningen: Barcelona ska ha fått signaler av Neymar in i det sista att det fanns hopp om en återkomst. Den spanska storklubben skickade till och med en representant till Paris. Denne tillbringade en heldag med Neymar för att få mer hum om 29-åringens framtidsplaner. 

Trodde inte på PSG:s projekt

Enligt uppgifter till RAC ska Neymar då ha sagt att han inte såg PSG som ”ett vinnande projekt”.

När nyheten offentliggjordes i går lät det väldigt annorlunda från brassens sida:  

– Sanningen är att jag är väldigt lycklig över att stanna här i många år framöver, att få vara en del av det här projektet, att vinna titlar och att realisera vår största dröm, som är Champions League.

Det fick Barcelona att känna sig lurade av Neymars intentioner. 

Anfallaren var i Barcelona mellan 2013 och 2017.


Stortränaren får en egen dokumentär – om åren före, under och efter Manchester United