Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Barcelona är överens med sin drömvärvning

UPPGIFTER: Barcelona närmar sig sin drömvärvning, men ett stort väghinder återstår. Inter vägrar att sänka prislappen på 1,1 miljarder kronor för Lautaro Martinez, 22, skriver Daily Mail. Anfallaren har imponerat stort i Serie A och har gjort elva mål på sina 22 framträdanden under säsongen.

Spelaren uppges ha informerat Inter om sina önskan att bli en Barcelonaspelare medan klubben inte vill släppa honom.

Enligt de nya uppgifterna från Daily Mail så har däremot Barça och spelaren kommit överens om en framtida lön på 2,4 miljoner kronor i veckan, medan ingen överenskommelse finns mellan de två klubbarna än.

Martinez ses som Luis Suarez ersättare längre in i framtiden, men hittills så står alltså ett miljardhinder mellan katalanerna och de svartblåa. 

– Verkligheten kring Martinez är att det finns bara ett sätt att ta honom från Inter och det är att betala utköpsklausulen, sa Inters sportchef Piero Ausilio förra veckan.

Foto: ANTON IVANOV/SHUTTERSTOCK / ANTON IVANOV/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: ALBERTO ESTEVEZ / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN