Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Barcelona vill värva Kylian Mbappé framför ögonen på Real Madrid

Foto: SEBASTIEN NOGIER / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Kylian Mbappé har uppgetts vara så gott som klar för Real Madrid.

Nu hoppas FC Barcelona snuva rivalen på fransmannens signatur, det skriver L'Equipé.

Kylian Mbappé har befunnit sig på Real Madrids önskelista de senaste åren och Mbappé har själv berättat om hur han den gångna sommaren bad om att få till en flytt till den spanska klubben. 

Någon flytt blev dock inte av den gången. 

I sommar går Mbappés avtal med Paris Saint-Germain ut och enligt Bild är han redan överens med Real Madrid om ett avtal värt hela 500 miljoner kronor om året. 

Uppgifterna har dock tillbakavisats av Mbappé själv. 

Barça vill sno Mbappé

Enligt Franska LEquipé kan Real Madrid nu gå miste om sin drömvärvning. Tidningen skriver nämligen att Madrids ärkerival, FC Barcelona, har gett sig in i kampen om stjärnan. Vidare skriver tidningen att klubbens sportsliga projekt väger tungt när Mbappé ska välja en ny klubb och att han är öppen för att lyssna till Barcelonas anbud. 

Barcelona har tidigare haft siktet inställt på Dortmunds Erling Haaland men då norrmannen uppges välja bort klubben flyttar man nu fokus från Haaland till Mbappé. 

Forbes skriver att värvningen möjliggörs av bland annat Barças nya sponsoravtal med streamingtjänsten Spotify och ska dessutom vara en billigare lösning för Barcelona, som länge dragits med stora ekonomiska bekymmer. 

Kylian Mbappé anslöt till PSG från Monaco sommaren 2017 och under sina fem säsonger i klubben har han svarat för 158 mål på 208 matcher. 

Mbappé om att spela med Messi: ”Det är ett nöje”