Barcelona rapporteras vara ute efter PSG-stjärnan Angel di Maria. Foto: KAMIL ZIHNIOGLU / AP TT NYHETSBYRÅNBarcelona rapporteras vara ute efter PSG-stjärnan Angel di Maria. Foto: KAMIL ZIHNIOGLU / AP TT NYHETSBYRÅN
Barcelona rapporteras vara ute efter PSG-stjärnan Angel di Maria. Foto: KAMIL ZIHNIOGLU / AP TT NYHETSBYRÅN
Angel di Maria var tidigare lagkamrat med Zlatan Ibrahimovic. Foto: THIBAULT CAMUS / AP TT NYHETSBYRÅNAngel di Maria var tidigare lagkamrat med Zlatan Ibrahimovic. Foto: THIBAULT CAMUS / AP TT NYHETSBYRÅN
Angel di Maria var tidigare lagkamrat med Zlatan Ibrahimovic. Foto: THIBAULT CAMUS / AP TT NYHETSBYRÅN

Barcelona jagar tidigare Real Madrid-stjärnan

Publicerad

Barcelona har tappat storstjärnan Neymar och vill ersätta honom med Liverpools Philippe Coutinho. 

Men katalanerna har även andra alternativ. 

Marca rapporterar att de är intresserade av tidigare Real Madrid-stjärnan och nuvarande PSG-yttern Angel Di Maria.

Neymar lämnade Barcelona för en rekordsumma tidigare i sommar. 

Sedan dess har jakten på en ersättare varit frenetisk och i går tog Coutinho ett steg närmare Camp Nou efter att ha lämnat in en officiell transferbegäran.

Liverpool slår dock fast att brassen inte är till salu – och Barcelona kan nu behöva titta efter andra tänkbara ersättare.

Nu rapporterar den spanska tidningen Marca att PSG:s argentinska stjärna Angel di Maria kan vara ett alternativ. 

Något officiellt bud har dock inte lagts. Än.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag