Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Barças och Reals tuffa kamp om 18-åringen

UPPGIFTER: Den 18-årige anfallaren Marcos Paulo är en av Brasiliens just nu mest jagade talanger. Enligt spanska Marca ska Paulo själv vara medveten om intresset i Europa, och därför tackat nej till en kontraktsförlängning med klubben Fluminese. 

Marca skriver att Jose Mari Bakero, ansvarig för Barcelonas talangfabrik La Masia, reste till Rio de Janeiro redan förra året för att försöka värva 18-åringen – men fick se sitt bud nobbat. 

Nu ska Barça vara redo med ett nytt bud Marcos Paulo – samtidigt som Real Madrid har bestämt sig för att försöka matcha La Liga-rivalens bud. 

Enligt Marca ska även Red Bull-klubbarna Leipzig och Salzburg vara intresserade av att plocka in den brasilianska 18-åringen. 

Flumineses klausul för Paulo ska ligga på runt 450 miljoner kronor, men enligt Marca kan klubben tänka sig att släppa honom för ungefär en tredjedel av den summan – för att undvika att han går gratis nästa sommar. 

https://www.instagram.com/p/B0kaJbLnWQW/