Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Barça och Chelsea på gång med stjärnbyte

UPPGIFTER: FC Barcelona är på jakt efter en ny mittfältare. Enligt Mundo Deportivo menar klubben att N'Golo Kanté uppfyller deras önskvärda kriterier, och ska ha satt i gång jakten. 

Den franske VM-guldhjälten har spelat för Chelsea sedan 2016, och sitter på ett kontrakt som går ut först om tre år. Men Barcelona ska i dessa svåra ekonomiska tider för fotbollen och världsmarknaden i stort, helst slippa köpa loss Kanté, och ska ha kommit med ett förslag till Chelsea som PL-klubben kan tänkas nappa på. 

Barça hoppas kunna byta Philippe Coutinho mot den franske 29-åringen, menar Mundo Deportivo. Den brasilianske anfallaren värvades för en miljardsumma vintern 2018, men har inte levererat som väntat i Barcelona. Den här säsongen har han varit utlånad till Bayern München, och ska vara öppen för en permanent flytt från Camp Nou – men endast till Premier League. 

 

N'Golo Kanté i ChelseaFoto: RYAN BROWNE/BPI/REX / RYAN BROWNE/BPI/REX/IBL REX FEATURES
Philippe Coutinho i Barcelona-tröjanFoto: BAGU BLANCO/BPI/REX / BAGU BLANCO/BPI/REX REX