Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Barça har inte gett upp – i kampen om Neymar

UPPGIFTER: FC Barcelona har inte gett upp hoppet om en comeback för Neymar. Under en längre tid har det spekulerats i att brassen vill bort från Paris Saint-Germain, och förra sommaren var han nära en övergång till Barças största ligarival Real Madrid. 

Affären sprack dock i sista stund, och Neymar har blivit kvar i PSG. Sedan dess har rapporteringen kring att Neymar skulle vara på väg bort avtagit något, för att snarare handla om Reals intresse för anfallspartnern Kylian Mbappé. Samtidigt uppges PSG vara måna om att behålla Mbappé, och nyligen skrev ESPN att klubben är redo att sälja Neymar till ett reapris. 

Enligt uppgifter till El Mundo Deportivo, som återges av Goal, kommer Barcelona göra ett försök att värva Neymar i sommar. Enligt ESPN hoppas PSG kunna få en och en halv miljard för anfallsstjärnan, ungefär 700 miljoner kronor mindre än vad de betalade. 

Barça kommer enligt Mundo Deportivo behöva säkra upp en del kapital innan en sådan affär är aktuell. Både Samuel Umtit och Ousmane Dembéle är högaktuella för försäljning, men enligt tidningen kan även Ivan Rakitic och Arturo Vidal vara på väg bort. 

Foto: LIEWIG CHRISTIAN/ABACA / STELLA PICTURES/LIEWIG CHRISTIAN/ABACA
Foto: SIU WU / AP TT NYHETSBYRÅN