Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Avslöjat – Reals plan för att värva Mbappé

Kylian Mbappe till Real Madrid. 

Kan övergången verkligen bli av? 

Storklubben gör i alla fall sitt bästa för att landa fransmannen genom ”Operation Mbappé”. 

Kylian Mbappé har hunnit med mycket, trots att han är blott 21 år gammal. Han har vunnit ligan och cupen med PSG och 2018 var han avgörande när Frankrike vann VM. 

Mbappé är också ett drömnamn för Real Madrid och tränaren Zidane, men en övergång för 21-åringen kostar en hel del. Därför har nu spanska storklubben påbörjat ”operation Mbappé”, rapporterar The Sun. 

Så vad går operationen på, egentligen? 

Jo, ”Los Blancos” behöver få pengar för att finansiera övergången. Därför kommer de nu dumpa hela sex spelare för att frigöra i budgeten. De som kommer att lämna är: Gareth Bale, Isco, Dani Ceballos, Luka Jovic, Marcelo och Brahim Diaz. Försvinner alla dessa spelare kommer Real Madrid ha närmare 1,3 miljarder kronor för att värva spelare. Såldes kommer Mbappé-övergången vara realistisk att genomföra då fransmannens kontrakt med PSG löper ut sommaren 2022 och han har fortfarande inte förlängt sitt kontrakt med klubben. 

Enligt The Sun vill Real Madrid inleda förhandlingar redan till sommaren. 

IBRAHEEM ALSALMAN

Foto: LIEWIG CHRISTIAN / STELLA PICTURES/ABACA
Foto: OSCAR J BARROSO/SHUTTERSTOCK / OSCAR J BARROSO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK