Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Löftet pekas ut som Mbappés ersättare

Foto: JUANJO MARTIN / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Mycket talar för att Kylian Mbappé lämnar PSG efter den här säsongen. 

Nu har klubben identifierat världsmästarens ersättare. 

Enligt portugisiska A Bola rör det sig om Atletico Madrids talangfulle anfallare Joao Felix, 21.

Kylian Mbappés vara eller ej i PSG är fortfarande en het fråga. Fransmannen sitter på ett kontrakt som går ut sommaren 2022 men mycket talar för att han lämnar Paris redan i sommar och Real Madrid sägs vara nästa klubbadress. 

Nu har PSG pekat ut Mbappés ersättare. 

Den franska mästarklubben har siktet inställt på Atletico Madrids portugisiske anfallare Joao Felix, 21. 

Enligt portugisika A Bola ser PSG Felix som en perfekt ersättare till Mbappés. Portugisen sitter på ett kontrakt med Atletico Madrid som sträcker sig till och med 2026 och har en utköpsklausul på hela 3,6 miljarder kronor. PSG känner sig dock säkra på att en försäljning av Mbappé - som sägs kosta uppemot två miljarder - kommer att frigöra utrymme för att lösa Joao Felix. PSG:s förhoppning även är att coronapandemin gör att Atletico Madrid går med på ett bud på en bra bit under 3,6 miljarder. 

Joao Felix anslöt till Atletico Madrid från Benfica sommaren 2019, Atletico Madrid betalade då 1,3 miljarder för den då nittonårige Joao Felix. 

I år har anfallaren gjort fem mål på sju ligamatcher för Atletico. 

TV: ”Zlatan kan locka över Ahmedhodzic”