Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: Vill bryta avtalet med Arsenal

Foto: REUTERS / BILDBYRÅN

UPPGIFTER: Arsenals snart 23-årige talang Ainsley Maitland-Niles har kommit fram till att han måste lämna Arsenal, enligt trovärdiga Athletic.

Han fick stort förtroende i början av Mikael Artetas tid som Arsenal-tränare men har därefter fått skralt med speltid, kanske för att han kom för sent till en träning. Totalt har han fått speltid i 19 matcher den här säsongen.

Ainsley Maitland-Niles kontrakt sträcker sig över säsongen 2022/2023 men enligt Athletic kommer hans representanter prata med Arsenal om att bryta kontraktet när säsongen är slut.

”Bristen på speltid har lett till att Maitland-Niles söker nya betesmarker och även om han har kontrakt fram till 2023 tror han att det är rätt tid att fortsätta sin karriär någon annanstans”, skriver sajten.

Maitland-Niles tog sig igenom Arsenals ungdomsakademi och debuterade i A-laget 2014. Sedan dess har han gjort 96 matcher under fyra olika tränare.

 

Alla spelare hade "Black lives matter" på sina tröjor