Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Känner sig tvingad att gå till Arsenal

UPPGIFTER: Houssem Aouar vill lämna Lyon och ska enligt tidigare uppgifter vara överens med Arsenal om ett kontrakt. Enligt uppgifter till L'Équipe har dock Aouar stegvis börjar tveka på Arsenal – men känner sig tvingad att gå dit. Fransmannen ska i stället hoppats på intresse från Juventus eller Manchester City.   

Situationen är dock som sådan att Arsenal är den enda klubben som kommit med bud på Aouar. Enligt L'Équipe är Lyon tvungna sälja spelare för närmre en miljard kronor det här fönstret för att dämpa skadorna som coronapandemin fört med sig. 

Flytten hänger alltjämt på att klubbarna kommer överens. Lyon värderar Aouar till 630 miljoner kronor. Arsenal har hittills erbjudit strax över 300 miljoner plus mittfältaren Mattéo Guendouzi, ett bud som Lyon nekat.

Samtidigt skriver transferjournalisten Fabrizio Romano på Twitter att Lyon är överens med Milan om en överång för Milans Lucas Paquetá. Brassen har skrivit på ett avtal med Lyon till och med 2025. Romano skriver även att Arsenal fortfarande för samtal med Lyon om en övergång för Aouar. 

 

HUGO HÖGLUND