Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Superaffären klar med 30 (!) minuters marginal

UPPGIFTER: Det slog ned som en bomb tidigare i eftermiddag. Arsenal väljer att aktivera Thomas Parteys, 27, utköpslausul på över en halv miljard kronor. Nu rapporterar Fabrizio Romano att Thomas Partey är på plats i London för att slutföra affären med Arsenal. Tidigare kom uppgifter om att den medicinska undersökningen skulle genomföras på plats i Madrid men enligt Romano återstår fortfarande den delen. 27-åringen är enligt Romano överens med Arsenal om ett kontrakt till och med 2025.  

Samtidigt påstås det att Atletico Madrid inte varit medvetna om vad som hänt. Klubben ska inte ha hört från varken Arsenal eller Partey utan blivit informerade av La Liga om att Arsenal betalat in pengarna för klausulen, det skriver Footballespania på Twitter. 

Arsenal och Partey gick en kamp mot klockan innan affären presenteras med 30 minuter kvar av deadline day. Partey spelar alltså i Arsenal under säsongen. 

Samtidigt så väntas Lucas Torreira gå i motsatt riktning och ansluta på lån till Atletico Madrid, enligt Romano. 

HUGO HÖGLUND

Foto: PRESSINPHOTO/SHUTTERSTOCK / PRESSINPHOTO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1313179253148712963?s=20