Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Arsenal leder jakten på Chelseas Willian

UPPGIFTER: Inga sportevenemang men silly season kan aldrig stoppas. Nu kommer uppgifter från ESPN-journalisten Jorge Nicola angående Willians framtid.

Den 31-årige brassens kontrakt med Chelsea går ut i sommar och han kommer sannolikt lämna klubben gratis. Men hans destination är i dagsläget högst oklar.

Enligt ESPN så är det däremot Londonrivalen Arsenal som leder jakten på stjärnan, mycket tack vare David Luiz som gjorde samma övergång inför den här säsongen. De två är nära vänner.

– Arsenal leder jakten över andra klubbar som är intresserade, men allt är fortfarande öppet. Speciellt på grund av pandemin som påverkar hela den finansiella verkligheten inom fotbollen, säger Nicola.

Barcelona och Corinthians är två andra klubbar som uppges ha visat intresse för anfallaren. Corinthianspresidenten Andrés Sanchez har däremot slagit ner ryktena och menar att Willian skulle behöva gå ner väsentligt i lön vid en eventuell övergång.

Foto: CRAIG MILNER/NEWS IMAGES/SHUTTERSTOCK / CRAIG MILNER/NEWS IMAGES/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK