Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ancelotti ”godkänner” bytesaffär med Olsen

UPPGIFTER: Robin Olsen ser ut att bli kvar i Everton, där han är på lån från Roma. Enligt Il Corriere dello Sport vill Evertontränaren Carlo Ancelotti behålla svensken och har nu gett gröt ljus för en bytesaffär som kan göra övergången permanent. I utbyte erbjuder Everton den brasilianske yttern, Bernanrd. Brassen har endast spelat 271 minuter för Everton i årets Premier League. I Rom återförenas brassen med tränaren Paulo Fonseca som han hade under sin tid i Sjachtar Donetsk.

Den svenske landslagsmålvakten kom till Roma från FC Köpenhamn 2018 då han skrev på ett femårskontrakt. Efter att ha stått merparten av matcherna under sin debutsäsong spenderade han den föregående säsongen på lån till Cagliari. I somras anslöt han till Everton på ett säsongslångt lån, det så här långt har blivit tre framträdanden för Liverpoolklubben, två i Premier League och ett i Ligacupen. 

HUGO HÖGLUND

Foto: NICK POTTS / POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN