Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Åker till Paris – för att förhandla om de Ligt

Matthijs de Ligt. Foto: HUGO DELGADO / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: MARTIN MEISSNER / AP TT NYHETSBYRÅN

PSG uppges numera sitta i förarsätet i jakten på Matthijs de Ligt.

Enligt Gianluca Di Marzio åker agenten Mino Raiola nu till Paris för att förhandla om en övergång.

Mycket pekade på att Matthijs de Ligt skulle ta rygg på klubbkamraten Frenkie de Jong till Barcelona, men flera andra klubbar har också kopplats samman med Ajax 19-årige mittback. Manchester United och Juventus är två klubbar som det ryktats om – men nu verkar i stället en övergång till PSG vara det hetaste alternativet.

”Känslan är att två klubbar är kvar i racet, PSG och Barcelona, där PSG nu är favoriter”, skriver italienska silly season-nestorn Gianluca Di Marzio och uppger samtidigt att Matthijs de Ligts agent Mino Raiola kommer vara på plats i Paris under onsdagen och torsdagen för att förhandla med klubben.

Leonardos återkomst kan påverka

Att Leonardo är nära en återkomst som sportchef i PSG pekas ut som en anledning som talar för att de Ligt hamnar i Paris.  Leonardo och Mino Raiola har kommit bra överens tidigare, bland annat när Zlatan valde spel i PSG 2012.

”Raiola har träffat PSG:s sportchef Antero Henrique i flera månader, men förhandlingarna kan ta en sista vändning till förmån för PSG med Leonardos återkomst”, skriver spanska Mundo Deportivo.