Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Åk till Real och byt honom mot Bale!”

Gareth Bale.Foto: RUBEN ALBARRAN/REX / RUBEN ALBARRAN/REX/IBL REX FEATURES
Alexis Sanchez.Foto: MATT WEST/BPI/REX / MATT WEST/BPI/REX/IBL REX FEATURES

Alexis Sánchez har problem i Manchester United. 

Gareth Bale buas ut av hemmafansen. Nu tycker Ray Parlour att Manchester United ska erbjuda Real Madrid en bytesaffär.

– Jag skulle byta honom mot Gareth Bale, säger Parlour.

Arsenal-ikonen Ray Parlour var inte glad när Alexis Sánchez lämnade Arsenal för Manchester United. Nu sågar han anfallarens insatser i United och menar att Ole Gunnar Solskjaer borde sälja honom i sommar. 

– Han var briljant i Arsenal. Jag gillar honom. Han är en av de där spelarna som du skulle betala för att få se.  Men han har inte åstadkommit något, säger han till TalkSport. 

Parlour menar att Manchester United borde erbjuda Real Madrid en bytesaffär: Alexis Sánchez mot Gareth Bale. Manchester United-anfallaren skulle då ingå som en del av betalningen för Bale. Och Parlour tror att båda klubbarna kan vara intresserade av affären.  

Enligt brittiska tidningar vill Uniteds manager Solskjaer sälja Sánchez i sommar. Ett problem är dock chilenarens höga lön på sex miljoner i veckan. Få klubbar är intresserade av hans löneanspråk. 

LÄS MER: Stjärnspelarna som hotas – efter Zidanes comeback 

Ett bra drag av Zinedine Zidane

Nyligen sparkades Real Madrid-tränaren Santiago Solari och ersattes av Zinedine Zidane. Bale tvingades sitta på bänken senast Zidane var storlagets tränare. Och han har en tung säsong bakom sig. Walesaren är dyr i drift. Enligt spanska och brittiska tidningar tjänar Bale åtta miljoner kronor i veckan i Real Madrid. Han har ytterligare tre år kvar på sitt kontrakt. 

Parlour menar att bytesaffären kan vara ett bra drag av Zinedine Zidne. 

– Sanchez var i fantastisk form i Arsenal. Jag känner en massa Manchester United-fans och jag sa till dem: ”Ni fick ett riktigt fyndpris, 245 miljoner kronor för en spelare av hans kaliber. Han kommer att göra ert lag mycket bättre”, säger Parlour. 

– Jag skulle åka till Real Madrid och byta honom mot Gareth Bale. De är samma lönenivå, säger han. 

LÄS MER: Zidanes krav för att ta över Real Madrid