Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/MICHAEL SCHWARZ IMAGO SPORTFOTODIENSTFoto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/MICHAEL SCHWARZ IMAGO SPORTFOTODIENST
 Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/MICHAEL SCHWARZ IMAGO SPORTFOTODIENST
Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅNFoto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
 Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES MAGNUS LILJEGRENFoto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES MAGNUS LILJEGREN
 Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES MAGNUS LILJEGREN

AIK:s besked: "Han är ett huvudspår"

Publicerad

Enligt Hamburger Morgenpost är Nabil Bahoui nära schweiziska Grasshoppers.

Om "Nabbe" väljer att flytta hem till Sverige - står AIK redo att göra ett försök.

– Han är ett huvudspår för AIK om han väljer att spela i Sverige igen, säger Björn Wesström till FotbollDirekt.

UPPGIFTER: Nabil Bahoui sejour i Bundesliga-klubben Hamburg har varit mindre lyckad. Mittfältaren har fått sparsamt med speltid och har under de senaste veckorna ryktats lämna klubben för ett nytt äventyr. Det har tidigare talats om ett intresse från Malmö FF men på måndagen skriver tyska Hamburger Morgenpost att Bahoui är nära en flytt till schweiziska klubben Grasshoppers. 

Efter diskussioner i förra veckan bekräftar nu Hamburgs sportchef Jens Todt: "En överenskommelse är möjlig."

AIK avvaktar alltjämt utvecklingen kring Bahouis nästa klubbval. Klubbens sportchef Björn Wesström berättar på måndagen att man står redo att agera om den svenske mittfältare väljer att flytta hem.

– Vi har en dialog med Nabil och det har vi haft hela tiden. Vi vet var vi står. Vi har kontakter med Nabil. Det har vi haft hela tiden. Han är ett huvudspår för AIK om han väljer att spela i Sverige igen. Vi vill ha Nabil, det vet han. Väljer han Sverige så vill vi vara huvudspåret för honom, säger Wesström till FotbollDirekt.

– Vi är beredda och sitter inte overksamma om han bestämmer sig för att komma hem och vill spela i allsvenskan igen.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag