Foto: STEVEN PASTON / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: STEVEN PASTON / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: STEVEN PASTON / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: LUIS HIDALGO / APFoto: LUIS HIDALGO / AP
 Foto: LUIS HIDALGO / AP

"Accepterar budet på Sergio Agüero"

Publicerad

Det mesta talar för att Diego Costa lämnar Chelsea.

Nu kan klubben ha hittat sin ersättare.

Enligt uppgifter har Manchester City accepterat Chelseas bud på Sergio Aguero.

För tre år och en dag sedan presenterades Diego Costa av Chelsea.

Efter det har den Brasilien-födda strikern skjutit 47 mål på 74 matcher för klubben.

Men nu verkar han ha firat sitt sista mål på Stamford Bridge - enligt initierade uppgifter från spanska och engelska journalister pekar det mesta på att Costa återvänder till Atletico Madrid.

Och nu kan Chelsea snart ha ersättaren klar. Enligt uppgifter ska Pep Guardiola ha accepterat Chelseas bud på stjärnanfallaren Sergio Aguero. 

https://twitter.com/City_Watch/status/886569466687094784
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag