Foto: TIM HALES / AP
 Foto: TIM HALES / AP

41 landskamper för England - profilen väljer nu att sluta

Publicerad

37-åringen tackar för sig - med bara en månad till Premier League-premiären: "Tyvärr"

Leeds, Tottenham, Blackburn och så 18 månader i Burnley nu på slutet.

Nu väljer Paul Robinson att tacka för sig och lägga handskarna på hyllan.

"Tyvärr kom mina ryggproblem tillbaka i slutet av förra säsongen och det har hindrat mig från att känna mig redo för en ny säsong. Efter att ha vägt in allt har jag beslutat mig för att sluta", säger 37-åringen till Burnleys hemsida.

"Jag har varit väldigt lyckligt lottad att kunna hålla på med det jag älskar i så många år. Nu planerar jag att tillbringa lite tid med familjen och se över de alternativ som jag har."

Paul Robinson har representerat England vid 41 tillfällen. Han var med i EM 2004 och VM 2006. Han slutade i landslaget 2010.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag