Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

17-årige jättetalangen klar för Premier League

KLART: Underbarnet Luke Matheson hyllades för sitt mål mot Manchester United i ligacupen förra året, då 16 år gammal. Nu är den i dag 17-årige engelsmannen klar för Premier League-succén Wolverhampton från League One-klubben Rochdale. 

Sky skrev under fredagen att Matheson genomförde läkarundersökningen på plats i Wolverhampton och en övergångssumma på runt tolv miljoner kronor. Rochdales motkrav har varit att Matheson får komma tillbaka på lån under resten av säsongen. 

– Allting har gått så snabbt. Jag hade inte ens väntat mig att få spela för förstalaget den här säsongen, och inte alls att spela som jag gjort den här säsongen. Hursomhelst är jag glad att få vara en Wolves-spelare och få fortsätta resan, säger Matheson till Wolverhamptons hemsida

Wolves ska enligt Football Insider se Matheson som en framtida stjärna, och har en långsiktig plan för att fasa in honom i A-laget. 

Luke Matheson i Rochdale-tröjanFoto: JON SUPER/SHUTTERSTOCK / JON SUPER/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK