Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zlatans hälsning: ”Vi ses snart!”

Zlatan Ibrahimovic på Ballon d'Or -galan 2013.
Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/JAN HUEBNER IMAGO SPORTFOTODIENST
Zlatan Ibrahimovic.
Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN
Zlatan spelade i Milan 2010-2012.
Foto: GIAMPY / RICHIARDI BILDBYRÅN

Zlatan Ibrahimovic, 38, har bestämt sig.

Karriären fortsätter i Serie A.

Samtidigt uppges Milan och svensken ha stött på problem i förhandlingarna efter Zlatans nya krav.

– Vi ses snart i Italien. Jag kommer gå till en klubb som måste hitta tillbaka till att vinna och förnya sin historia, säger han till GQ.

Det har snackats om Italien en längre tid.

Under måndagskvällen skrev The Telegraph att Zlatan Ibrahimovic är överens med Milan om en deal som åtminstone gäller över rådande säsong.

– Känner ni mig överhuvudtaget? Jag har inga kommentarer, sa svenskens agent Mino Raiola när SportExpressen nådde honom sent på kvällen.

Det har främst rapporterats om Bologna, Napoli och Milan och nu har Zlatan Ibrahimovic själv pratat om sin framtid med magasinet GQ. Han nämner ingen klubb, men gör heller ingen hemlighet av att det är Italien som gäller nu när flyttlasset lämnar Los Angeles.

– Jag kommer gå till en klubb som måste hitta tillbaka till att vinna, förnya sin historia och som vill ta sig an allt och alla, säger han till GQ enligt Football-Italia. 

Zlatans nya ord om framtid

38-åringen fortsätter:

– Det är det enda sättet att få mig motiverad att överraska er igen. Det handlar inte bara om att välja ett lag. Det är så många faktorer som spelar in, bland annat min familjs intressen.

Zlatan Ibrahimovic och sambon Helena Segers kärlek till staden Milano har många gånger pekats ut som ett tungt argument för en återkomst i Milan.

Svensken representerade den rödsvarta klubben under två säsonger i början av 2010-talet och hade dessförinnan firat enorma framgångar med stadsrivalen Inter. 

– Vi ses i Italien snart, säger Zlatan Ibrahimovic.

Sky Sports: Zlatan och Milan inte överens

Enligt The Telegraph ska den svenske anfallaren ha nobbat Premier League-klubbar för att i stället välja Milan.

Enligt tidningen ska Milan och Ibrahimovic vara överens om ett halvårskontrakt, men enligt Sky Sports kan affären rinna ut i sanden. De skriver sent under tisdagskvällen att Milan är osäkra på affären efter att Ibrahimovic krävt ett kontrakt över 1,5 säsong.

Dessutom ska de vara oense om de ekonomiska detaljerna. Enlig Sky Sports ska Milan ha lagt fram ett erbjudande som svensken inte känt sig tillräckligt nöjd med.

Rosenbergs passning till Zlatan: ”Han gick över gränsen”