Zlatans nya drag: Ska flytta familjen

Foto: MARCO CANONIERO/SHUTTERSTOCK / MARCO CANONIERO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: STELLA PICTURES/FAME FLYNET FRANCE

Zlatan Ibrahimovic flyttar familjen från Stockholm till Milano. 

Det skriver Corriere della Sera, som samtidigt spekulerar i vad det betyder för svenskens framtid. 

Superstjärnan Zlatan Ibrahimovic har visat att hans karriär inom toppfotbollen är långt ifrån över. Trots att han tacklas med skador så tycks 39-åringen alltid hitta ett sätt att ta sig tillbaka till fotbollsplanen. 

Hans nuvarande kontrakt med Milan sträcker sig fram till och med sommaren 2022, och trots knäoperationen i juni så siktar han på att vara redo till säsongspremiären i serie A. 

Det spekuleras ständigt i svenskens framtid – och nu skriver italienska Corriere della Sera att Zlatan flyttar sin familj från Stockholm till sin vindsvåning i Porta Nuova. 

Tidningen siar om hans framtid 

Zlatans fru Helena Seger har tillsammans med deras söner Maximilian och Vincent varit bosatta i Stockholm en tid, och enligt Corriere della Sera är det en del logistik som ska till för att säkra flytten till Milano. Men de skriver att det förhoppningsvis realiseras de närmsta månaderna. 

Därefter fortsätter tidningen att spåna om stjärnans framtid. Däribland om Zlatan kommer att sikta på VM i Qatar 2022 eller om han kommer att välja att avsluta karriären på en ledande position i Milan?

VM-kvalet mot Spanien den 2 september närmar sig och förbundskapten Janne Andersson har meddelat att en frisk Zlatan kommer vara med, om ”Ibra” själv vill.

– Är han hel och frisk, spelar och vill vara med så kommer jag att ta ut honom. Han var med i mars och tillförde mycket, sa Andersson i TV4-programmet ”Tilde” förra veckan.

– Jag ska prata med honom i lugn och ro.