Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zlatans ilska: ”Byt ut någon av dem”

Foto: WWW.IMAGEPHOTOAGENCY.IT VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/GRIBAUDI/IMAGEPHOTO WWW.IMAGO-IMAGES.
Foto: LUCA BRUNO / AP TT NYHETSBYRÅN

Zlatan Ibrahimovic låg bakom två mål i Milans kross mot Bologna. Trots det byttes han ut i den andra halvleken – något som ledde till stort missnöje hos den svenske superstjärnan.

Igår kväll tog Milan sin andra raka seger efter att ha besegrat Bologna med 5–1. Zlatan Ibrahimovic låg bakom två av målen men fick sedan kliva av planen och sätta sig på bänken efter 60 minuter. 

Det var inte något som uppskattades av Ibrahimovic.

I sändningen från matchen kunde tv-tittarna se svensken gestikulera argsint mot tränaren Stefano Pioli och enligt den italienska streamingtjänsten DAZN ska Ibrahimovic ha sagt ”jag vill fortsätta spela, du kan byta någon av dem istället”, samtidigt som han pekade mot sina lagkamrater på planen.

Tränarens svar om Zlatan

När Pioli intervjuades efter matchen förklarade han vad som hänt och samt hur han resonerat kring beslutet.

– Han sa något till mig men ärligt talat så förstod jag inte exakt vad. Men vi spelar match var tredje dag och han har precis kommit tillbaka från en skada så jag måste hantera det, säger han enligt Milan News. 

Tre poäng för Milan betyder att laget går om Napoli och placerar sig på sjätteplats i ligan, som i sin tur innebär en direktplats till Europa League. De spelar nästa match på tisdag mot Sassuolo.