Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zlatans hån – mot sin nya (?) tränare

Foto: SPADA / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/CONTRAST IMAGO SPORTFOTODIENST

Ralf Rangnick är mer eller mindre klar för Milan. 

Nu hånas han av Zlatan Ibrahimovic. 

– Jag vet inte ens vem han är, säger stjärnanfallaren. 

Nuvarande Milan-tränaren Stefano Pioli hänger alltjämt löst. Detta trots att laget har stått för imponerande insatser och så sent som i tisdags vände man 2-0-underläge till seger mot Juventus. 

En ersättare som uppges ta över den anrika klubben är Ralf Rangnick. Tysken har tidigare tränat bland annat Emil Forsbergs RB Leipzig. Det har också spekulerats om såvida Zlatan Ibrahimovic stannar i Milan om Rangnick tar över nästa säsong. Svensken uppges vara besviken på ledningen och kommer allt närmare en flytt. 

Nu uttalar sig ”Ibra” om Milans eventuella framtida tränare – och som han gör det. 

– Vem är han (Ralf Rangnick)? Jag vet inte ens vem det är, säger Zlatan enligt Football-italia vars citat kommer från en längre intervju med La Gazetta dello sport. 

Hintar om framtiden

Anfallaren bekräftar också tidigare rapporter om bråk mellan honom och vd:n Ivan Gazidis. 

– Jag pratade för mig och laget. Jag behövde ha ett besked om min och klubbens framtid. Jag sa att det här inte är ”Grande Milan” som jag en gång upplevde. Det är sant. Men vi måste göra det bästa av situationen, säger Ibrahimovic och fortsätter: 

– Ibra är född för att spela fotboll. Vi får se hur jag känner om två månader och vad som händer då. Om jag ska vara ärlig så är chanserna inte så stora att jag blir kvar i Milan nästa säsong. Jag är inte en spelare för Europa League, och Milan är inte en klubb för Europa League. De tillhör inte dit.