Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”Zlatan slog mig när jag pussade honom”

Zlatan.
Foto: FEDERICO PROIETTI/AGF/SHUTTERSTOCK / FEDERICO PROIETTI/AGF/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Andy van der Meyde .
Foto: VTBL

Zlatan Ibrahimovic och Andy van der Meyde var båda lagkamrater i Ajax. 

Nu delar sistnämnde med sig av en historia med den svenske stjärnanfallaren. 

– Han slog mig ett par gånger för att jag hade pussat honom på munnen, säger Meyde enligt The Sun.  

Zlatan Ibrahimovic och Andy van der Meyde spelade tillsammans i Ajax mellan 2001 och 2003. Meyde har tidigare berättat om att relationen med svensken inte var så bra som han hade velat. Båda två hamnade i luven på varandra vid många tillfällen.

Nu berättar Andy van der Meyde mer om tiden med svensken i Holland. I tv-programmet ”VTBL” avslöjar Meyde en incident som ägde rum spelarna emellan. 

Hamnade i trubbel med Rafael van der Vaart

– Jag satt alltid bredvid Zlatan på bussen när vi spelade i Ajax. En gång, när han sov, pussade jag honom på munnen. Ett par sekunder senare vaknade han och började slå mig, säger Andy van der Meyde enligt The Sun. 

Meyde medgav 2019 att han och Ibrahimovic ”kanske inte var bästa vänner”. Nederländaren hävdar att Zlatan en gång ville skada honom allvarligt. 

Bortsett från Meyde så hamnade Zlatan Ibrahimovic även i trubbel med Rafael van der Vaart – som menade att ”Ibra” var avundsjuk på honom. Båda spelade då också tillsammans i Ajax.