Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zlatan drar – Reals skandalspelare in?

UPPGIFTER: Milan kan värva Luka Jovic från Real Madrid i sommar. 

Den italienska klubben söker en ersättare om Zlatan Ibrahimovic lämnar i sommar och enligt italienska Calciomercato är Real Madrid-floppen Luka Jovic nu högst upp på önskelistan, efter att även ha ryktats till klubben tidigare.

Sajten skriver att Milan planerar att göra sig av med flera spelare för att ha råd med Jovic. Vidare uppger man att Real Madrids president Florentino Perez kräver ungefär 50 miljoner euro – ungefär 525 miljoner svenska kronor för Jovic.

Luka Jovic har varit ett föremål för mycket kritik sedan den europeiska fotbollen stängdes ner av coronakrisen. Efter att ha suttit i karantän i Spanien dök han helt plötsligt upp i Belgrad där han var ute och roade sig på stan.

Jovic utreddes av serbisk polis för att ha brutit karantänen och som om det inte vore nog där upptäckte Real Madrid att han brutit foten under sin tid i karantän när laget var tillbaka i träning.

Jovic har bara producerat två mål i La Liga för Real Madrid den här säsongen och sägs inte ingå i Zinedine Zidanes planer för framtiden.


Få det viktigaste om La Liga - på 44 sekunder